Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Ιατρική βαθμού σιλικονούχο ελαστικό > FDA 21 CFR 177.2600 Υψηλή Διαφανής Υψηλή αντοχή για μπάλα αρνητικής πίεσης

FDA 21 CFR 177.2600 Υψηλή Διαφανής Υψηλή αντοχή για μπάλα αρνητικής πίεσης

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou, China

Μάρκα: RUIHE

Πιστοποίηση: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240531

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 20-200 κιλά

Τιμή: 4.8-5.2USD

Συσκευασία λεπτομέρειες: 20/200KG

Δυνατότητα προσφοράς: 2500 τόνοι/μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Πλεονέκτημα:
Υψηλή αντοχή
Έγκριση επαφής με τρόφιμα:
FDA 21 CFR 177.2600
Ειδικότητα:
Γρήγορη Θεραπεία
Χημική αντοχή:
Εξαιρετικό.
Χρώμα:
Διαφανές
Υλικό:
Καουτσούκ από σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
Δείγμα:
Να Είστε Ελεύθερη Υποστήριξη
Πλεονέκτημα:
Υψηλή αντοχή
Έγκριση επαφής με τρόφιμα:
FDA 21 CFR 177.2600
Ειδικότητα:
Γρήγορη Θεραπεία
Χημική αντοχή:
Εξαιρετικό.
Χρώμα:
Διαφανές
Υλικό:
Καουτσούκ από σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
Δείγμα:
Να Είστε Ελεύθερη Υποστήριξη
FDA 21 CFR 177.2600 Υψηλή Διαφανής Υψηλή αντοχή για μπάλα αρνητικής πίεσης

Περιγραφή του προϊόντος:

Το προϊόν μας είναι κατασκευασμένο από 100% καουτσούκ σιλικόνης και έχει αναλογία ανάμειξης 1:1, που το καθιστά εύκολο στη χρήση και την εφαρμογή.μείωση του χρόνου που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός έργου και διασφάλιση ότι είναι έτοιμο για χρήση το συντομότερο δυνατό.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του προϊόντος μας από ιατρικό καουτσούκ είναι η υψηλή αντοχή του.Αυτή η ιδιότητα το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές που απαιτούν ένα υλικό που μπορεί να αντέξει υψηλά επίπεδα άγχους και πίεσης χωρίς να σπάσει ή να καταστραφείΣημαίνει επίσης ότι το προϊόν μας είναι ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές όπου η ασφάλεια είναι μια ανησυχία, όπως στην ιατρική βιομηχανία.

Το προϊόν μας από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης είναι επίσης διαφανές, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για εφαρμογές όπου απαιτείται ένα διαφανές ή διαφανές υλικό.Αυτή η ιδιότητα εξασφαλίζει ότι το προϊόν μας είναι ευέλικτο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που απαιτούν υψηλό επίπεδο διαφάνειας.

Ένα άλλο σπουδαίο χαρακτηριστικό του προϊόντος μας είναι η χημική αντοχή του. Προσφέρει εξαιρετική αντοχή σε ένα ευρύ φάσμα χημικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένων οξέων, βάσεων και διαλύτη.Αυτό το χαρακτηριστικό το καθιστά ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές όπου το υλικό θα εκτεθεί σε χημικές ουσίες σε τακτική βάση.

Τέλος, το προϊόν μας από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης έχει εγκριθεί για επαφή με τρόφιμα από την FDA 21 CFR 177.2600Αυτό σημαίνει ότι είναι ασφαλές να χρησιμοποιηθεί σε εφαρμογές όπου το υλικό θα έρθει σε επαφή με τρόφιμα, όπως στην επεξεργασία και συσκευασία τροφίμων.

Συνολικά, το προϊόν μας από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης είναι ένα αξιόπιστο και ευέλικτο υλικό που προσφέρει υψηλή αντοχή, γρήγορη ανθεκτικότητα και εξαιρετική χημική αντοχή.Είναι ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της ιατρικής και της βιομηχανίας τροφίμων.

FDA 21 CFR 177.2600 Υψηλή Διαφανής Υψηλή αντοχή για μπάλα αρνητικής πίεσης 0FDA 21 CFR 177.2600 Υψηλή Διαφανής Υψηλή αντοχή για μπάλα αρνητικής πίεσης 1
RH6250-60YHA/B
εμφάνιση διαφανές
ιξικότητα 2000Pa.s
σκληρότητα 57χώραA
πυκνότητα 1.12g/cm3
ανθεκτικότητα 60%
Δυνατότητα τράβηξης 11Mpa
Επεμήκυνση κατά τη διάσπαση 600%
Δυνατότητα ρήξης 40KN/m
Συσκευή τράβηξης 10,7%
Συρρίκνωση γραμμής 20,5%

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
 • Πλεονέκτημα: Υψηλή αντοχή
 • Έγκριση για επαφή με τρόφιμα: FDA 21 CFR 177.2600
 • Δείγμα: Να είστε δωρεάν υποστήριξη
 • Χρώμα: Διαφανές
 • Υλικό: 100% ιατρικό καουτσούκ
 • Άλλα χαρακτηριστικά:
  • Ανθεκτικότητα στο κίτρινο χρώμα
 

Εφαρμογές:

Ένα από τα κυριότερα πλεονεκτήματα του RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber είναι η υψηλή αντοχή του.όπως οι καθετήρεςΕπιπλέον, αυτό το καουτσούκ σιλικόνης είναι πολύ διαφανές, καθιστώντας το εξαιρετική επιλογή για ιατρικές εφαρμογές όπου η διαφάνεια είναι απαραίτητη, όπως φακοί, παράθυρα,και μεμβράνες.

Χάρη στην ταχεία ανθεκτικότητα του, το RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber είναι ιδανικό για ιατρικές εφαρμογές που απαιτούν γρήγορο χρόνο επεξεργασίας.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία καλούπιων για διάφορα ιατρικά προϊόντα, όπως ακουστικά, οδοντικά εμφυτεύματα και προσθετικά.

Το RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber έχει επίσης λάβει έγκριση FDA 21 CFR 177.2600 για επαφή με τρόφιμα,καθιστώντας το ιδανικό υλικό για ιατρικές εφαρμογές που μπορεί να έρθουν σε επαφή με τρόφιμα ή άλλα υλικά που καταναλώνονταιΗ έγκριση αυτή διασφαλίζει ότι το προϊόν είναι ασφαλές και πληροί τα πρότυπα που καθορίζονται από το FDA.

Το RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber είναι κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα ιατρικών εφαρμογών λόγω της εξαιρετικής χημικής αντοχής του.βάσειςΑυτό το καθιστά ιδανικό υλικό για ιατρικές συσκευές που εκτίθενται σε σκληρές χημικές ουσίες, όπως εξοπλισμός εργαστηρίου, αντλίες και βαλβίδες.

Συμπερασματικά, το RUIHE RH240531 Medical Grade Silicone Rubber είναι ένα ευέλικτο υλικό που είναι ιδανικό για διάφορες ιατρικές εφαρμογές.και εξαιρετική χημική αντοχή το καθιστούν ιδανική επιλογή για ιατρικά προϊόντα, καλούπια και άλλες ιατρικές εφαρμογές.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

 • Το προϊόν από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης θα συσκευάζεται σε σφραγισμένη πλαστική σακούλα για την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης.
 • Η τσάντα θα τοποθετηθεί μέσα σε ένα ανθεκτικό χαρτόκουτο με μαξιλαριστικό υλικό για να αποφευχθεί οποιαδήποτε ζημιά κατά τη μεταφορά.
 • Το κουτί θα περιέχει επίσης μια ετικέτα με πληροφορίες για το προϊόν και οδηγίες χειρισμού.

Ναυτιλία:

 • Το προϊόν θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας μεταφορών για να εξασφαλιστεί η έγκαιρη παράδοση.
 • Το κόστος αποστολής υπολογίζεται με βάση το βάρος και τον προορισμό του πακέτου.
 • Ο πελάτης θα λάβει έναν αριθμό παρακολούθησης για να παρακολουθεί την κατάσταση της αποστολής του.
Παρόμοια προϊόντα