Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
GUANGZHOU RUI-HE NEW MATERIAL SCIENTIFIC Co. , LTD 86--13660165505 chenp8008@gmail.com
Νέα Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα - Νέα - Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων

Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων

January 3, 2021

Σημείωση πνευματικών δικαιωμάτων

 

Νέα Co. τεχνολογίας υλικών Ruihe Guangzhou, ΕΠΕ.

Τηλέφωνο: + 020-36896527

Fax: 020-36896529

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: το rui.he168@163.com

 

Νομικές ειδοποιήσεις

 

Αυτός ο ιστοχώρος είναι κύριος, ρυθμίζεται και διατηρείται από Guangzhou Ruihe Company, Co. τεχνολογίας Guangzhou Ruihe του 2017, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Ruihe») διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα. Το Ruihe διατηρεί όλα τα δικαιώματα. Καθένας που συνδέεται σε αυτόν τον ιστοχώρο με κάθε τρόπο ή άμεσα ή έμμεσα χρησιμοποιεί τις πληροφορίες για αυτόν τον ιστοχώρο θα κριθεί για να δεχτεί εθελοντικά τους περιορισμούς αυτής της δήλωσης ιστοχώρου.

 

 

1. Το κείμενο, οι εικόνες, η γραφική παράσταση, τα υγιή αρχεία, τα αρχεία ζωτικότητας και τα τηλεοπτικά αρχεία στον ιστοχώρο Ruihe προστατεύονται από τα πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους προστασίας πνευματικής ιδιοκτησίας. Το ανωτέρω περιεχόμενο δεν μπορεί να αντιγραφεί για την εμπορική χρήση ή τη διανομή, και δεν μπορεί να τροποποιηθεί ή σε άλλους ιστοχώρους χωρίς έγκριση. Τα πνευματικά δικαιώματα των μη-αρχικών εικόνων, των άρθρων ή των κειμένων που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστοχώρο ανήκουν στους προμηθευτές τους. Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να έρθουν σε επαφή με οι ιδιοκτήτες πνευματικών δικαιωμάτων ένα προς ένα, παρακαλώ ελάτε σε επαφή με Ruihe μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή του τηλεφώνου εάν υπάρχει οποιαδήποτε παράβαση.

 

2. Το Ruihe δεν είναι αρμόδιο για up-to-dateness, την ακρίβεια, την πληρότητα ή την ποιότητα των πληροφοριών παρεχόμενων. Το Ruihe διατηρεί ρητώς το δικαίωμα να αλλαχτεί, να προστεθεί ή να διαγραφεί το μέρος ή όλο το περιεχόμενο, ή να ολοκληρωθεί η δημοσίευση ιστοχώρου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Για τις άμεσες ή έμμεσες νομισματικές ή μη νομισματικές απώλειες που προκαλούνται από τη χρήση ή η αποτυχία των πληροφοριών παρεχόμενων για τον ιστοχώρο ή τη χρήση των λανθασμένων και ελλιπών πληροφοριών, οι αξιώσεις αποζημιώσεων που γίνονται σε Ruihe απορρίπτεται συνήθως από Ruihe, επειδή στα ανωτέρω κάτω από αυτήν την περίσταση, Ruihe προκαλεί καμία σαφή αμέλεια από τη σκόπιμη ή προφανή αμέλεια.

 

3. Τα πνευματικά δικαιώματα αυτού του ιστοχώρου περιλαμβάνουν, αλλά όχι αποκλειστικά, τα ικανοποιημένα, τεχνικά μέτρα, τα τεχνικές μέσα και οι υπηρεσίες που αναπτύσσονται από ο ίδιος αυτόν τον ιστοχώρο ή αναπτύχθηκαν από κοινού με άλλες το περιεχόμενο που δημοσιεύεται επίσημα μετά από να εκδώσει και την παραβολή αυτού του ιστοχώρου το σχέδιο έργου τέχνης και σχεδιαγράμματος αυτού του ιστοχώρου, της δομής σχεδιαγράμματος, της γραφικής παράστασης, του κειμένου σωμάτων μέσω της επεξεργασίας, κ.λπ. Τέτοια δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας προστατεύονται από τους εφαρμόσιμους νόμους πνευματικής ιδιοκτησίας, τα πνευματικά δικαιώματα, τα δικαιώματα εμπορικών σημάτων, τα σημάδια υπηρεσιών, τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας ή άλλους ιδιόκτητους δικαιώματα και νόμους. Με τη γραπτή άδεια του χορηγούντος άδεια, κανένας δεν μπορεί να αντιγράψει, να μιμηθεί, να καταστρέψει ή να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο αυτού του ιστοχώρου χωρίς έγκριση ή αντιγράψτε οποιαδήποτε υλικά περιεχομένου ή τρίτων που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον ιστοχώρο σε οποιαδήποτε άλληδήποτε κεντρικό υπολογιστή ή συσκευή Διαδικτύου.

 

4. Οι συνδέσεις από αυτόν τον ιστοχώρο στους ιστοχώρους τρίτων παρέχονται μόνο σε σας ως κατάλληλη υπηρεσία. Το Ruihe δεν είναι αρμόδιο για αυτούς τους ιστοχώρους και το περιεχόμενό τους, και δεν εγγυάται την αυθεντικότητα και τη νομιμότητα του περιεχομένου, των προϊόντων, των υπηρεσιών ή άλλων υλικών που λαμβάνονται από αυτούς τους ιστοχώρους. Για οποιεσδήποτε άμεσες ή έμμεσες απώλειες που προκαλούνται με την χρήση τέτοιων ιστοχώρων, αυτό ο ιστοχώρος δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη.

 

Το τελικό δικαίωμα ερμηνείας της ανωτέρω δήλωσης ανήκει στη Co. τεχνολογίας Guangzhou Ruihe, ΕΠΕ.

 

Νέα Co. ΕΠΕ τεχνολογίας υλικών Ruihe Guangzhou

31 Δεκεμβρίου 2020