Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρό λάστιχο σιλικόνης LSR > Ανθεκτικό στη θερμότητα Στερεωτικό LSR υγρό καουτσούκ σιλικόνης Ευέλικτη αντοχή

Ανθεκτικό στη θερμότητα Στερεωτικό LSR υγρό καουτσούκ σιλικόνης Ευέλικτη αντοχή

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou, China

Μάρκα: RUIHE

Model Number: RH240418

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Durability:
High
Heat Resistance:
High
Tensile Strength:
High
Flexibility:
High
Sample:
Be Free Support
Material:
LSR Liquid Silicone Rubber
Tear Strength:
High
Feature:
Fast Curing
Durability:
High
Heat Resistance:
High
Tensile Strength:
High
Flexibility:
High
Sample:
Be Free Support
Material:
LSR Liquid Silicone Rubber
Tear Strength:
High
Feature:
Fast Curing
Ανθεκτικό στη θερμότητα Στερεωτικό LSR υγρό καουτσούκ σιλικόνης Ευέλικτη αντοχή

Περιγραφή του προϊόντος:

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR είναι ένα υλικό υψηλών επιδόσεων που μπορεί να αντέξει ακραία περιβάλλοντα και θερμοκρασίες.Μπορεί να λειτουργεί συνεχώς σε θερμοκρασίες έως 250°C και είναι ανθεκτικό στα περισσότερα χημικάΑυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση σε σκληρά βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου άλλα υλικά μπορεί να αποτύχουν.

Το LSR υγρό καουτσούκ σιλικόνης είναι ένα ευπροσάρμοστο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μια ποικιλία εφαρμογών.Χρησιμοποιείται επίσης στην ιατρική βιομηχανία για την κατασκευή ιατρικών συσκευώνΕπιπλέον, χρησιμοποιείται στη βιομηχανία ηλεκτρονικών συσκευών για την κατασκευή συνδέσμων, πληκτρολόγων και άλλων εξαρτημάτων.

Το υγρό καουτσούκ LSR είναι γνωστό για την εξαιρετική αντοχή του. Έχει μακρά διάρκεια ζωής και μπορεί να αντέξει την επαναλαμβανόμενη χρήση χωρίς να καταρρεύσει ή να χάσει τις ιδιότητές του.είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στην φθορά και μπορεί να αντέξει την έκθεση σε σκληρά περιβάλλοντα χωρίς να επιδεινωθεί.

Ένα άλλο βασικό χαρακτηριστικό του υγρού καουτσούκ LSR είναι η υψηλή αντοχή σε έλξη.Αυτό το καθιστά εξαιρετικό υλικό για την κατασκευή εξαρτημάτων που πρέπει να αντέξουν υψηλά επίπεδα πίεσης και πίεσης.

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR είναι ένα ευέλικτο υλικό που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πλεονεκτημάτων.αντοχήΑυτές οι ιδιότητες το καθιστούν την ιδανική επιλογή για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανικών εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων στις βιομηχανίες αυτοκινήτων, ιατρικής και ηλεκτρονικών.


Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR
 • Χαρακτηριστικό: Γρήγορη θεραπεία
 • Υλικό: υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR (σύνθετο καουτσούκ σιλικόνης, υγρό καουτσούκ σιλικόνης, υγροποιημένο καουτσούκ σιλικόνης)
 • Δυνατότητα: Υψηλή
 • Αντίσταση στη θερμότητα: υψηλή
 • Δυνατότητα δακρύσματος: υψηλή

Τεχνικές παραμέτρους:

Ειδικότητα Γρήγορη Θεραπεία
Αντίσταση στη θερμότητα Υψηλή
Υλικό Λεπτό καουτσούκ σιλικόνης LSR
Δυνατότητα των δακρύων Υψηλή
Δείγμα Να Είστε Ελεύθερη Υποστήριξη
Δυνατότητα Υψηλή
Ευελιξία Υψηλή
Χημική αντοχή Υψηλή
Δυνατότητα τράβηξης Υψηλή

Εφαρμογές:

Λόγω της υψηλής ευελιξίας και αντοχής στη θερμότητα, το RH240418 χρησιμοποιείται ευρέως σε διάφορες εφαρμογές προϊόντων.Εδώ είναι μερικές από τις περιπτώσεις και τα σενάρια που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR:

Ιατρική και υγειονομική βιομηχανία

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR είναι δημοφιλής επιλογή στον ιατρικό και υγειονομικό κλάδο λόγω της υψηλής βιοσυμβατότητας και των υποαλλεργικών του ιδιοτήτων.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή ιατρικών συσκευών όπως πιπίλες, βυζιά από μπουκάλι για μωρά, μηνιαία κύπελλα και μάσκες προσώπου, μεταξύ άλλων.

Αυτοκινητοβιομηχανία

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία για την κατασκευή συμπιέσεων, σφραγίδων και συνδέσεων λόγω της υψηλής αντοχής του στη θερμότητα και της ισχυρής αντοχής σε έλξη.Αντέχει υψηλές θερμοκρασίες και πίεση., καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε κινητήρες, συστήματα μεταφοράς και συστήματα πέδησης.

Καταναλωτικά Ηλεκτρονικά

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR χρησιμοποιείται στην παραγωγή καταναλωτικών ηλεκτρονικών ειδών, όπως θήκες τηλεφώνων, θύρες φόρτισης και ακουστικά,όπου παρέχει ισχυρή προστασία λόγω της υψηλής ευελιξίας και αντοχής στη θερμότηταΜπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή smartwatches, fitness trackers και άλλων φορητών συσκευών, λόγω της υποαλλεργικής και ελαφριάς του φύσης.

Βιομηχανία τροφίμων και ποτών

Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR είναι δημοφιλές υλικό που χρησιμοποιείται στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών λόγω της υψηλής βιοσυμβατότητας και των υποαλλεργικών του ιδιοτήτων.Χρησιμοποιείται στην κατασκευή εργαλείων κουζίνας, όπως τα καλούπια μαγειρέματος, οι σπατούλες και τα στρώματα μαγειρέματος, καθώς και στην παραγωγή καπάκων φιαλών και σφραγίδων για συσκευασίες τροφίμων.

Συμπερασματικά, το προϊόν υγρού καουτσούκ σιλικόνης LSR της RUIHE, RH240418, είναι ένα ευέλικτο υλικό με ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες.και αντοχή σε έλξη το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για πολλές εφαρμογές προϊόντων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ιατρική, την αυτοκινητοβιομηχανία, την ηλεκτρονική κατανάλωση και τις βιομηχανίες τροφίμων και ποτών.


Προσαρμογή:

Υπηρεσίες εξατομίκευσης προϊόντων για το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE RH240418 LSR:

 • Ετικέτα: RUIHE
 • Αριθμός μοντέλου: RH240418
 • Τοποθεσία προέλευσης: Guangzhou, Κίνα
 • Χημική αντοχή: υψηλή
 • Δυνατότητα: Υψηλή
 • Υλικό: υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR (γνωστό και ως υγροποιημένο καουτσούκ σιλικόνης ή συνθετικό καουτσούκ σιλικόνης)
 • Δείγμα: Να είστε δωρεάν υποστήριξη
 • Χαρακτηριστικό: Γρήγορη θεραπεία

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν μας από υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR συνοδεύεται από ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και ικανοποίησης των πελατών.Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει με την επιλογή του προϊόντος, σχεδιασμό διαδικασιών, αντιμετώπιση προβλημάτων και προσαρμογή για την κάλυψη ειδικών απαιτήσεων εφαρμογής. Προσφέρουμε επίσης προγράμματα κατάρτισης για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη του προϊόντος μας LSR, συμπεριλαμβανομένου του χειρισμού υλικών, του σχεδιασμού καλούπιων και των τεχνικών επεξεργασίας.Οι υπηρεσίες μας επεκτείνονται πέρα από την παράδοση προϊόντων, με συνεχή τεχνική υποστήριξη και προγράμματα συντήρησης για να διασφαλιστεί η σταθερή ποιότητα και απόδοση με την πάροδο του χρόνου. Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες μας για το υγρό καουτσούκ σιλικόνης LSR.


Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

 • Το προϊόν υγρού καουτσούκ σιλικόνης LSR θα συσκευάζεται σε σφραγισμένο, αεροστεγές δοχείο για την αποφυγή οποιασδήποτε μόλυνσης.
 • Το δοχείο θα επισημαίνεται με το όνομα του προϊόντος, την ποσότητα και την ημερομηνία κατασκευής.
 • Το δοχείο θα τοποθετηθεί σε ένα κουτί από χαρτόνι και θα σφραγιστεί με ταινία.

Ναυτιλία:

 • Το προϊόν θα αποσταλεί μέσω αξιόπιστης υπηρεσίας ταχυμεταφορών.
 • Το δέμα θα φέρει την επωνυμία και τη διεύθυνση του παραλήπτη, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας του αποστολέα.
 • Το πακέτο θα είναι ασφαλισμένο για να καλύψει τυχόν ζημιές ή απώλειες κατά τη μεταφορά.
 • Ο παραλήπτης θα λάβει έναν αριθμό παρακολούθησης για την εύκολη παρακολούθηση του πακέτου.

Γενικά ερωτήματα:

Ε: Τι είναι το υγρό καουτσούκ σιλικόνης;

Α: Το LSR (Liquid Silicone Rubber) είναι ένα είδος υλικού σιλικόνης που είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη θερμότητα, τις χημικές ουσίες και την υπεριώδη ακτινοβολία.και βιοσυμβατότητα.

Ε: Τι είναι το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR;

Α: Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR είναι ένα υλικό υψηλής ποιότητας σιλικόνης που έχει σχεδιαστεί για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών συσκευών, εξαρτημάτων αυτοκινήτων και καταναλωτικών προϊόντων.

Ε: Ποιος είναι ο αριθμός μοντέλου του υγρού καουτσούκ σιλικόνης LSR της RUIHE;

Α: Ο αριθμός μοντέλου του υγρού καουτσούκ σιλικόνης LSR της RUIHE είναι RH240418.

Ε: Πού παράγεται το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR;

Α: Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR κατασκευάζεται στο Guangzhou της Κίνας.

Ε: Ποια είναι τα κύρια πλεονεκτήματα της χρήσης υγρού καουτσούκ RUIHE LSR;

Α: Το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR προσφέρει μια σειρά από οφέλη, συμπεριλαμβανομένης της εξαιρετικής αντοχής στη θερμότητα, της αντοχής στα χημικά και της αντοχής στα δάκρυα.που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογώνΕπιπλέον, το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE LSR είναι βιοσυμβατό, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε ιατρικές συσκευές.


Παρόμοια προϊόντα