Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Ιατρική βαθμού σιλικονούχο ελαστικό > Γρήγορη θεραπεία ιατρικής ποιότητας Σιλικόνη καουτσούκ υψηλής αντοχής να είναι δωρεάν υποστήριξη

Γρήγορη θεραπεία ιατρικής ποιότητας Σιλικόνη καουτσούκ υψηλής αντοχής να είναι δωρεάν υποστήριξη

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou, China

Μάρκα: RUIHE

Πιστοποίηση: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240531

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 20-200 κιλά

Τιμή: 4..8-5.2USD

Συσκευασία λεπτομέρειες: 2500 τόνοι/μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Ειδικότητα:
Γρήγορη Θεραπεία
Έγκριση επαφής με τρόφιμα:
FDA 21 CFR 177.2600
Υλικό:
Καουτσούκ από σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
Πλεονέκτημα:
Υψηλή αντοχή
Δείγμα:
Να Είστε Ελεύθερη Υποστήριξη
Χημική αντοχή:
Εξαιρετικό.
Χρώμα:
Διαφανές
Ειδικότητα:
Γρήγορη Θεραπεία
Έγκριση επαφής με τρόφιμα:
FDA 21 CFR 177.2600
Υλικό:
Καουτσούκ από σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
Πλεονέκτημα:
Υψηλή αντοχή
Δείγμα:
Να Είστε Ελεύθερη Υποστήριξη
Χημική αντοχή:
Εξαιρετικό.
Χρώμα:
Διαφανές
Γρήγορη θεραπεία ιατρικής ποιότητας Σιλικόνη καουτσούκ υψηλής αντοχής να είναι δωρεάν υποστήριξη

Περιγραφή του προϊόντος:

Το ιατρικό μας καουτσούκ από σιλικόνη είναι κατασκευασμένο από 100% υλικό από σιλικόνη, εξασφαλίζοντας την υψηλή ποιότητα και αντοχή του.σχηματίζει ισχυρό δεσμό που αντέχει σε σκληρά περιβάλλοντα και ακραίες θερμοκρασίες.

Το διαφανές χρώμα του ιατρικού μας καουτσούκ σιλικόνης επιτρέπει εύκολη επιθεώρηση και παρακολούθηση της περιοχής εφαρμογής.αυτοκινητοβιομηχανία, και αεροδιαστημική, όπου η αξιοπιστία και η αντοχή είναι κρίσιμες.

Είτε χρειάζεστε ένα υλικό για σφραγισμό, σύνδεση ή επικάλυψη, το προϊόν μας από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης είναι η τέλεια λύση.Η έγκρισή του για επαφή με τρόφιμα και η υψηλή αντοχή του το καθιστούν μια ευέλικτη και αξιόπιστη επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

Επενδύστε στο προϊόν μας από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης σήμερα και βιώστε τα οφέλη ενός υλικού υψηλής ποιότητας, ανθεκτικού και ασφαλούς.

Γρήγορη θεραπεία ιατρικής ποιότητας Σιλικόνη καουτσούκ υψηλής αντοχής να είναι δωρεάν υποστήριξη 0Γρήγορη θεραπεία ιατρικής ποιότητας Σιλικόνη καουτσούκ υψηλής αντοχής να είναι δωρεάν υποστήριξη 1

Χαρακτηριστικά:

 • Ονομασία προϊόντος: Σιλικόνη ιατρικής ποιότητας
 • Χαρακτηριστικό: Γρήγορη θεραπεία
 • Ανθεκτικότητα σε χημικές ουσίες: Εξαιρετική
 • Πλεονέκτημα: Υψηλή αντοχή
 • Χρώμα: Διαφανές
 • Ανθεκτικότητα στο κίτρινο: Ναι
 • 11 αναλογία ανάμειξης: Ναι
 • Δείγμα: Να είστε δωρεάν υποστήριξη
Δοκιμαστική διαδικασία
εμφάνιση διαφανές
ιξικότητα 1200Pa.s
σκληρότητα 49χώραA
πυκνότητα 1.12g/cm3
ανθεκτικότητα 60%
Δυνατότητα τράβηξης 10Mpa
Επεμήκυνση κατά τη διάσπαση 700%
Δυνατότητα ρήξης 30KN/m
Συσκευή τράβηξης 10,7%
Συρρίκνωση γραμμής 20,6%

Εφαρμογές:

Λόγω της ιατρικής ποιότητας του, το RUIHE RH240531 είναι κατάλληλο για μια ποικιλία εφαρμογών στην ιατρική βιομηχανία.

 • Ιατρικές συσκευές: Η RH240531 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή μιας σειράς ιατρικών συσκευών όπως σωλήνες, σφραγίδες, συμπίεση και βαλβίδες.είναι ιδανικό για χρήση σε ιατρικές συσκευές που πρέπει να αντέχουν σε σκληρά περιβάλλοντα και χημικά.
 • Οδοντικά Μούλδα: Το υλικό είναι επίσης κατάλληλο για την κατασκευή οδοντικών καλούπιων, όπως δανεισμένοι δίσκοι και υλικά αποτυπώσεων.
 • Προθεσμία: Το RH240531 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή προσθετικών συσκευών όπως ακουστικά, ακουστικά και προσθετικά άκρων.Ενώ η διαφάνεια του επιτρέπει εύκολη προσαρμογή για να ταιριάζει με το χρώμα του δέρματος του ασθενούς.

Εκτός από την ιατρική βιομηχανία, το RH240531 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε άλλες βιομηχανίες όπου απαιτείται υψηλή αντοχή και χημική αντοχή.

 • Αεροδιαστημική: Η υψηλή αντοχή του υλικού και η χημική αντοχή του το καθιστούν ιδανικό για χρήση σε αεροδιαστημικές εφαρμογές, όπως σφραγίδες, συμπυκνώσεις και αποσβεστήρες δονήσεων.
 • Αυτοκινητοβιομηχανία: Το RH240531 μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στην αυτοκινητοβιομηχανία για εφαρμογές όπως σφραγίδες, συμπίεση και αποσβεστήρες δονήσεων.Η χημική αντοχή του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα όπως αυτά που βρίσκονται στο θάλαμο του κινητήρα.
 • Ηλεκτρονικά: Το υλικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία ηλεκτρονικών για εφαρμογές όπως ενώσεις δοχείων, κόλλες και μονωτικά υλικά.Η χημική αντοχή του το καθιστά ιδανικό για χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα και η διαφάνεια του επιτρέπει την εύκολη παρακολούθηση των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων.

Με την εξαιρετική χημική αντοχή και την υψηλή αντοχή του, το RUIHE RH240531 είναι ένα ευέλικτο υλικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές σε διάφορες βιομηχανίες.Η διμερή του φύση και 1Αν θέλετε να δοκιμάσετε το υλικό, η RUIHE προσφέρει επίσης δωρεάν δείγματα με δωρεάν υποστήριξη.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης συσκευάζεται σε αποστειρωμένο και σφραγισμένο δοχείο για να εξασφαλίζεται η καθαριότητα και η ποιότητα του προϊόντος.ημερομηνία λήξης, και οδηγίες αποθήκευσης.

Ναυτιλία:

Το προϊόν από ιατρικό καουτσούκ σιλικόνης αποστέλλεται σε μια ανθεκτική και ασφαλή συσκευασία για να αποφευχθεί η ζημιά κατά τη διαμετακόμιση.,Η συσκευασία περιέχει επίσης δελτίο συσκευασίας με τα στοιχεία της παραγγελίας και οδηγίες για τον χειρισμό και την αποθήκευση.

Παρόμοια προϊόντα