Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρό λάστιχο σιλικόνης βαθμού τροφίμων > Υψηλής αντοχής σε θερμοκρασίες υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για διαφανή προϊόντα

Υψηλής αντοχής σε θερμοκρασίες υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για διαφανή προϊόντα

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou, China

Μάρκα: RUIHE

Πιστοποίηση: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240530

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 20-200 κιλά

Τιμή: 2.7-2.9USD

Συσκευασία λεπτομέρειες: 20/200KG

Δυνατότητα προσφοράς: 2500 τόνοι/μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Αστάθεια:
≤ 0,1%
Αντίσταση θερμοκρασίας:
-60℃~200℃
Αξία:
Κατηγορία τροφίμων
Τοξικότητα:
Μη τοξικό
ΑΠΟ:
Λιγότερο από 0,5%
Σκληρότητα:
20-70 ακτή Α
Χρώμα:
Διαφανές
Υλικό:
υγρό λάστιχο σιλικόνης
Αστάθεια:
≤ 0,1%
Αντίσταση θερμοκρασίας:
-60℃~200℃
Αξία:
Κατηγορία τροφίμων
Τοξικότητα:
Μη τοξικό
ΑΠΟ:
Λιγότερο από 0,5%
Σκληρότητα:
20-70 ακτή Α
Χρώμα:
Διαφανές
Υλικό:
υγρό λάστιχο σιλικόνης
Υψηλής αντοχής σε θερμοκρασίες υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για διαφανή προϊόντα

Περιγραφή του προϊόντος:

Το υγρό μας καουτσούκ είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά σιλικόνης που επιλέγονται προσεκτικά για να εξασφαλίσουν τη μέγιστη απόδοση και ασφάλεια.Το προϊόν έχει συνταχθεί σύμφωνα με αυστηρά πρότυπα της βιομηχανίας τροφίμων., διασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλές για χρήση σε εφαρμογές μεταποίησης και χειρισμού τροφίμων.

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της τροφικής μας ποιότητας καουτσούκ της σιλικόνης είναι η χαμηλή της πτητικότητα.το προϊόν είναι ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων και συσκευασίας όπου οι πτητικές ενώσεις μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα.

Το υγρό ελαστικό τροφίμων μας διαθέτει επίσης εύρος ιξώδους από 1000-100000 Cps, καθιστώντας το εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.Η ιξώδες του προϊόντος μπορεί να προσαρμοστεί για να καλύψει τις ειδικές ανάγκες της εφαρμογής σας, εξασφαλίζοντας βέλτιστες επιδόσεις και αποτελεσματικότητα.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της τροφικής μας ποιότητας καουτσούκ είναι η σκληρότητά της.το προϊόν είναι ιδανικό για χρήση σε εφαρμογές όπου η ευελιξία και η αντοχή είναι σημαντικέςΗ σκληρότητα του προϊόντος μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες της συγκεκριμένης εφαρμογής σας.

Το υγρό μας καουτσούκ τροφίμων είναι επίσης μη τοξικό, εξασφαλίζοντας ότι είναι ασφαλές για χρήση σε εφαρμογές επεξεργασίας και χειρισμού τροφίμων.Αυτό το καθιστά ιδανική επιλογή για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών που σχετίζονται με τα τρόφιμα, συμπεριλαμβανομένων των συσκευαστών τροφίμων, των συσκευαστών αποθήκευσης τροφίμων και του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων.

Συνολικά, η τροφική μας καουτσούκικη σιλικόνη είναι η τέλεια λύση για τις εφαρμογές τροφίμων.είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογώνΚαι με τις μη τοξικές του ιδιότητες, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είναι ασφαλές για χρήση σε οποιαδήποτε εφαρμογή που σχετίζεται με τα τρόφιμα.

Υψηλής αντοχής σε θερμοκρασίες υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για διαφανή προϊόντα 0Υψηλής αντοχής σε θερμοκρασίες υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για διαφανή προϊόντα 1

 

RH6150-30A/B
εμφάνιση διαφανές
ιξικότητα 300Pa.s
σκληρότητα 32χώραA
πυκνότητα 1.1g/cm3
ανθεκτικότητα 70%
Δυνατότητα τράβηξης 5Mpa
Επεμήκυνση κατά τη διάσπαση 400%
Δυνατότητα ρήξης 8.5KN/m
Συσκευή τράβηξης 10,7%
Συρρίκνωση γραμμής 20,2%

Εφαρμογές:

Το RUIHE RH240530 είναι υγρό καουτσούκ τροφίμων με διαφανές χρώμα, το οποίο το καθιστά ιδανικό για χρήση στην επεξεργασία και συσκευασία τροφίμων.Οι εξαιρετικές του ιδιότητες το καθιστούν την ιδανική επιλογή για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών τροφίμων, συμπεριλαμβανομένων των καλούπιων για ψήσιμο, των καλούπιων για καραμέλες, των δίσκων με παγωτά και άλλων προϊόντων διατροφής.

Η αντοχή σε θερμοκρασίες αυτού του υγρού καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων είναι εντυπωσιακή, με εύρος -60°C~200°C. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντέξει ακραίες θερμοκρασίες χωρίς να χάσει τις ιδιότητές του,καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε διάφορα σενάρια επεξεργασίας τροφίμων.

Το RUIHE RH240530 είναι ένα υγρό καουτσούκ υψηλής ποιότητας με χαμηλή πτητικότητα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό υλικό για συσκευασία τροφίμων.καθιστώντας την ασφαλή για χρήση σε συσκευασίες τροφίμων.

Με τις εξαιρετικές του ιδιότητες, το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE RH240530 τροφικής ποιότητας είναι ιδανικό για χρήση σε διάφορα σενάρια επεξεργασίας τροφίμων.και η χαμηλή πτητικότητα το καθιστούν ιδανικό υλικό για χρήση σε προϊόντα τροφίμων.

Είτε είστε μια εταιρεία επεξεργασίας τροφίμων, ένα φούρνο ή ένας κατασκευαστής γλυκών, η RUIHE RH240530 είναι η τέλεια λύση για τις ανάγκες σας σε υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων.Βάλτε τα χέρια σας σε αυτό το καταπληκτικό προϊόν σήμερα και πάρτε την επεξεργασία τροφίμων σας στο επόμενο επίπεδο!

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Το προϊόν μας από υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων υποστηρίζεται από την εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη και την ομάδα υπηρεσιών μας.

  • Τεχνική διαβούλευση και καθοδήγηση για τη διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης του προϊόντος
  • Ανάπτυξη προσαρμοσμένης σύνθεσης για την κάλυψη ειδικών αναγκών εφαρμογής
  • Υποστήριξη επί τόπου για την εγκατάσταση του προϊόντος και την αντιμετώπιση προβλημάτων
  • Προγράμματα κατάρτισης για τη χρήση και συντήρηση του προϊόντος
  • Τακτικές δοκιμές ελέγχου ποιότητας για τη διασφάλιση της συνέπειας και της αξιοπιστίας του προϊόντος

Η ομάδα μας είναι αφιερωμένη στην παροχή εξαιρετικής υπηρεσίας και υποστήριξης για να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα επιτύχουν τη μέγιστη αξία και επιτυχία με το προϊόν μας από υγρό σιλικόνη τροφίμων.

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν υγρού καουτσούκ από σιλικόνη τροφίμων θα συσκευαστεί σε σφραγισμένο και επισήμαντο δοχείο, με χωρητικότητα 5 γαλόνια.Το δοχείο θα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας πλαστικό και θα σφραγίζεται στερεά για να αποφεύγεται οποιαδήποτε διαρροή ή διαρροήΗ επισήμανση θα περιλαμβάνει το όνομα του προϊόντος, τον αριθμό παρτίδας, την ημερομηνία κατασκευής και κάθε άλλη σχετική πληροφορία.

Ναυτιλία:

Το προϊόν υγρού καουτσούκ από σιλικόνη τροφίμων θα αποστέλλεται σε ανθεκτικό, κυματοειδές χαρτόνι με επαρκή επένδυση για να αποφευχθεί οποιαδήποτε βλάβη κατά τη διαμετακόμιση.Το κουτί θα είναι σαφώς επισήμαντο με το όνομα του προϊόντοςΗ αποστολή θα αποσταλεί μέσω ενός αξιόπιστου μεταφορέα και θα είναι πλήρως ασφαλισμένη για την προστασία από τυχόν απρόβλεπτες περιστάσεις.

Παρόμοια προϊόντα