Να στείλετε μήνυμα
Guangzhou Ruihe New Material Technology Co., Ltd
προϊόντα
προϊόντα
Σπίτι > προϊόντα > Υγρό λάστιχο σιλικόνης βαθμού τροφίμων > ΑΠΟ Λιγότερο από 0,5% υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για μαγειρικά πιάτα

ΑΠΟ Λιγότερο από 0,5% υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για μαγειρικά πιάτα

Λεπτομέρειες προϊόντων

Place of Origin: Guangzhou, China

Μάρκα: RUIHE

Πιστοποίηση: FDA、LFGB、REACH、PAHS、ROHS、ISO9001

Model Number: RH240530

Όροι πληρωμής & ναυτιλίας

Ποσότητα παραγγελίας min: 20-200 κιλά

Τιμή: 3.2-3.5USD

Συσκευασία λεπτομέρειες: 20/200KG

Δυνατότητα προσφοράς: 2500 τόνοι/μήνα

Πάρτε την καλύτερη τιμή
Κυριώτερο σημείο:
Χρώμα:
Διαφανές
ΑΠΟ:
Λιγότερο από 0,5%
Σφιχτότητα:
1000-100000 Cps
Σκληρότητα:
20-70 ακτή Α
Υλικό:
υγρό λάστιχο σιλικόνης
Τοξικότητα:
Μη τοξικό
Αστάθεια:
≤ 0,1%
Αξία:
Κατηγορία τροφίμων
Χρώμα:
Διαφανές
ΑΠΟ:
Λιγότερο από 0,5%
Σφιχτότητα:
1000-100000 Cps
Σκληρότητα:
20-70 ακτή Α
Υλικό:
υγρό λάστιχο σιλικόνης
Τοξικότητα:
Μη τοξικό
Αστάθεια:
≤ 0,1%
Αξία:
Κατηγορία τροφίμων
ΑΠΟ Λιγότερο από 0,5% υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για μαγειρικά πιάτα

Περιγραφή του προϊόντος:

Το υγρό μας καουτσούκ τροφίμων είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και έχει συνταχθεί για να ανταποκρίνεται στα αυστηρότερα πρότυπα της βιομηχανίας για την ασφάλεια και την απόδοση.Το προϊόν μας είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για χρήση σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.

Η αντοχή στη θερμοκρασία της τροφικής μας καουτσούκης σιλικόνης είναι αξεπέραστη.Το προϊόν μας είναι ιδανικό για χρήση σε ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών επεξεργασίας τροφίμων και συσκευασίαςΕίτε ψάχνετε να σφραγίσετε δοχεία, να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα καλούπια ή να παράγετε υψηλής ποιότητας σωλήνες τροφίμων, το προϊόν μας είναι η τέλεια επιλογή.

Ταυτόχρονα, η καουτσούκικη σιλικόνη τροφίμων μας είναι εντελώς μη τοξική, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για χρήση σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι το προϊόν μας είναι ασφαλές για χρήση με όλα τα είδη των τροφίμων, και δεν θα μολύνουν ή θα επηρεάσουν με κανέναν τρόπο την ποιότητα των τροφίμων σας.

Το υγρό μας καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων είναι επίσης σχεδιασμένο για να είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, με βαθμολογία σκληρότητας 20-70 Shore A.Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μας είναι σε θέση να αντέξει ένα ευρύ φάσμα φυσικών πιέσεωνΤαυτόχρονα, το προϊόν μας είναι εξαιρετικά ευέλικτο, καθιστώντας το εύκολο στη δουλειά και στο σχήμα όπως απαιτείται.

Τέλος, η καουτσούκλινη σιλικόνη τροφίμων έχει εξαιρετικά χαμηλή αστάθεια, με μέγιστη αστάθεια ≤ 0,1%.Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν μας δεν θα απελευθερώνει επιβλαβείς χημικές ουσίες ή αέρια στο περιβάλλον, καθιστώντας την φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων.

Συνοπτικά, το υγρό μας καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων είναι η ιδανική επιλογή για όποιον αναζητά ένα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό και ασφαλές προϊόν για χρήση σε εφαρμογές επεξεργασίας τροφίμων και συσκευασίας.Με ευρύ φάσμα αντοχής σε θερμοκρασίες, χαμηλή τοξικότητα, και εξαιρετική αντοχή, το προϊόν μας είναι η τέλεια επιλογή για όποιον θέλει να δημιουργήσει υψηλής ποιότητας τρόφιμα.

ΑΠΟ Λιγότερο από 0,5% υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για μαγειρικά πιάτα 0ΑΠΟ Λιγότερο από 0,5% υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων για μαγειρικά πιάτα 1
Δοκιμαστική μονάδα
εμφάνιση διαφανές
ιξικότητα 2000Pa.s
σκληρότητα 65χώραA
πυκνότητα 1.13g/cm3
ανθεκτικότητα 55%
Δυνατότητα τράβηξης 9.5Mpa
Επεμήκυνση κατά τη διάσπαση 400%
Δυνατότητα ρήξης 30KN/m
Συσκευή τράβηξης 00,8%
Συρρίκνωση γραμμής 20,5%

Εφαρμογές:

Μια από τις πιο κοινές εφαρμογές για το υγρό αυτό καουτσούκ τροφίμων είναι η παραγωγή δοχείων τροφίμων, όπως καλούπια για ψήσιμο, δίσκοι με παγωτό και άλλα μαγειρικά σκεύη.Επειδή είναι φτιαγμένο από μη τοξικά υλικά., είναι ασφαλές για χρήση στην παρασκευή και την αποθήκευση τροφίμων και μπορεί να αντέξει υψηλές θερμοκρασίες και σκληρές χημικές ουσίες χωρίς να καταστρέφει ή να μολύνει τα τρόφιμα.

Μια άλλη δημοφιλής χρήση για αυτό το υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων είναι στην παραγωγή εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων, όπως συμπυκνώσεις, σφραγίδες και σωλήνες.και τα βακτήρια το καθιστούν ιδανικό υλικό για χρήση στα σκληρά και απαιτητικά περιβάλλοντα των εργοστασίων επεξεργασίας τροφίμων.

Εκτός από αυτές τις εφαρμογές, το υγρό καουτσούκ σιλικόνης RUIHE RH240530 τροφικής ποιότητας χρησιμοποιείται επίσης συνήθως στην παραγωγή ιατρικού και οδοντιατρικού εξοπλισμού,καθώς και στην παραγωγή καταναλωτικών προϊόντων όπως τα παιχνίδιαΗ υψηλή ευελιξία και το εύρος σκληρότητάς του το καθιστούν ένα ευπροσάρμοστο υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί για να ταιριάζει σε μια ευρεία ποικιλία αναγκών και απαιτήσεων.

Συνολικά, το καουτσούκ υγρής σιλικόνης RUIHE RH240530 είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον χρειάζεται υψηλής ποιότητας, ευέλικτη και αξιόπιστη σιλικόνη.Είτε παράγετε δοχεία τροφίμων, εξοπλισμού επεξεργασίας τροφίμων ή καταναλωτικών προϊόντων, αυτό το προϊόν είναι βέβαιο ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

 

Συσκευή και αποστολή:

Συσκευασία του προϊόντος:

Το προϊόν μας από υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων είναι προσεκτικά συσκευασμένο για να εξασφαλίσει την ακεραιότητά του κατά τη διάρκεια της αποστολής.Στη συνέχεια, τα δοχεία τοποθετούνται σε ασφαλή συσκευασία για να αποφευχθεί η βλάβη κατά τη μεταφορά.

Ναυτιλία:

Προσφέρουμε γρήγορες και αξιόπιστες επιλογές αποστολής για το προϊόν μας από υγρό καουτσούκ σιλικόνης τροφίμων.Οι παραγγελίες συνήθως επεξεργάζονται εντός 24 ωρών και αποστέλλονται μέσω αξιόπιστων μεταφορέων για να εξασφαλιστεί έγκαιρη παράδοσηΟι επιλογές αποστολής και οι τιμές θα παρουσιαστούν κατά το check-out με βάση την τοποθεσία σας.

Παρόμοια προϊόντα